Home     Lamborghini Aventador LP 700-4 - Bianco Isis (wit)
Lamborghini Aventador LP 700-4 - Bianco Isis (wit)

Lamborghini Aventador LP 700-4 - Bianco Isis (wit)


Lamborghini Aventador LP 700-4 - Bianco Isis (wit)


Pocher - Diecast Model Kit 1:8.Gratis verzending naar

Sommige delen van dit model dienen te worden gelijmd. Aanbevolen lijm is Hard Plastic Lijm van Bison. Verkrijgbaar bij de meeste Doe-Het-Zelf winkels en bouwmarkten.


5 sterren op basis van 1 reviews

5 stars
599.00 
€ 559.00


Vraag naar levertijd !


Artikelcode: POCHK101

  • Productinformatie
  • Ook leverbaar
  • 1 Reviews

    
 


Lamborghini Aventador LP 700-4 Bianco Isis (schaal 1 : 8)

Het volledig nieuw ontwikkelde model wordt uit hoogwaardig geproduceerde metalen onderdelen opgebouwd, die al volledig zijn afgelakt. De uit meer dan 600 onderdelen bestaande bouwdoos is eenvoudig te monteren en bevat onderdelen van verschillende materialen zoals metaal, rubber, textiel en hoogwaardige kunststoffen. Veel van deze onderdelen worden geschroefd. Uiteraard is het model met functionerende besturing, vering en spoilermechaniek uitgerust. De deuren zijn verend naar boven toe te openen en ook de voor- als achterklep zijn beweegbaar. Verder kan het model naar wens met linker of met rechter besturing worden gebouwd. Het gewicht van het model is circa 7 kilo.

Het Origineel:
Twaalf cilinders, 700 pk en in 2,9 seconden van 0 tot 100 k/u. De versnellingsbak van de Lamborghini Aventador verandert de overbrenging sneller dan de bestuurder kan flipperen. Met een topsnelheid van 350 k/u en slechts 1,14 m hoogte is de Aventador het equivalent van een straaljager voor de weg. De motor wordt gestart door een startknop die afgedekt wordt door een klein vuurrood klepje.
Geheel in stijl met de oude Lamborghini traditie is de 'Aventador' vernoemd naar een Spaanse stier, met een waarschuwing aan Ferrari, Bugatti & Co; kijk uit, deze 'Toro' wil niet alleen wild spelen!
Deze US $ 400.000 kostende auto heeft een lichtgewicht ontwerp en is de eerste Lamborghini die op grote schaal met een monocoque van koolstofvezel versterkte kunststof in productie werd genomen. De aandrijving wordt verzorgd door een in lengterichting gemonteerde V12 middenmotor. De overbrenging van het vermogen wordt uitgevoerd door een onafhankelijke-Shift-Rod Gearbox. De bestuurder kan kiezen tussen de automatische modus en handmatige modus met behulp van shift paddles.

Verzamelaars model - Geen speelgoed en niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar !

POCHER HK101

Verzending / Versand / Shipping
Pakketpost / Paketversand / Parcel post

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: 5 stars

5 stars | 2013-12-23 | Lukas Hoenderken

Goede ServiceIk ben via Pocher op de site van Hobbypartner terecht gekomen.
Na een paar korte mailtjes over beschikbaarheid gereserveerd.
Toen de Lambo leverbaar was een mailtje met factuur gekregen.
2 dagen later was het pakket bij mij thuis bezorgd.
Nog voor de rest van de wereld het in huis had, top service.

Een prima webshop, correcte correspondentie en snelle levering. Zo zouden er alle webshops moeten zijn.