Home     Lamborghini Aventador LP 700-4 - Nero Nemsis Mat zwart
Lamborghini Aventador LP 700-4 - Nero Nemsis Mat zwart

Lamborghini Aventador LP 700-4 - Nero Nemsis Mat zwart


Lamborghini Aventador LP 700-4 - Nero Nemsis Mat zwart


Pocher - Diecast Model Kit 1:8.Gratis verzending naar

Sommige delen van dit model dienen te worden gelijmd. Aanbevolen lijm is Hard Plastic Lijm van Bison. Verkrijgbaar bij de meeste Doe-Het-Zelf winkels en bouwmarkten.


599.00 
€ 559.00


Vraag naar levertijd !


Artikelcode: POCHK102

  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

    
 


Pocher is een bekende naam in de wereld van de grotere schaal modelauto's. Onder deze merknaam werden in het verleden verschillende populaire automodellen in schaal 1 : 8 als bouwmodel geproduceerd. Modellen die ook vandaag de dag nog heel gewild zijn, getuige de prijsstelling en het aanbod via internet.

Het merk maakte deel uit van de Italiaanse Rivarossi groep die zo' n 15 jaar geleden ten onder ging en werd later ingelijfd door het Engelse Hornby concern. De vestiging Hornby Spanje heeft nu twee jaar aan de "revival of Pocher" gewerkt en het resultaat mag er zijn.

Nieuw: de Lamborghini Aventador LP 700-4 Nero Nemsis (matt black) (schaal 1 : 8)

Het volledig nieuw ontwikkelde model wordt uit hoogwaardig geproduceerde metalen onderdelen opgebouwd, die al volledig zijn afgelakt. De uit meer dan 600 onderdelen bestaande bouwdoos is eenvoudig te monteren en bevat onderdelen van verschillende materialen zoals metaal, rubber, textiel en hoogwaardige kunststoffen. Veel van deze onderdelen worden geschroefd. Uiteraard is het model met functionerende besturing, vering en spoilermechaniek uitgerust. De deuren zijn verend naar boven toe te openen en ook de voor- als achterklep zijn beweegbaar. Verder kan het model naar wens met linker of met rechter besturing worden gebouwd. Het gewicht van het model is circa 7 kilo.

Het Origineel:
Twaalf cilinders, 700 pk en in 2,9 seconden van 0 tot 100 k/u. De versnellingsbak van de Lamborghini Aventador verandert de overbrenging sneller dan de bestuurder kan flipperen. Met een topsnelheid van 350 k/u en slechts 1,14 m hoogte is de Aventador het equivalent van een straaljager voor de weg. De motor wordt gestart door een startknop die afgedekt wordt door een klein vuurrood klepje.
Geheel in stijl met de oude Lamborghini traditie is de 'Aventador' vernoemd naar een Spaanse stier, met een waarschuwing aan Ferrari, Bugatti & Co; kijk uit, deze 'Toro' wil niet alleen wild spelen!
Deze US $ 400.000 kostende auto heeft een lichtgewicht ontwerp en is de eerste Lamborghini die op grote schaal met een monocoque van koolstofvezel versterkte kunststof in productie werd genomen. De aandrijving wordt verzorgd door een in lengterichting gemonteerde V12 middenmotor. De overbrenging van het vermogen wordt uitgevoerd door een onafhankelijke-Shift-Rod Gearbox. De bestuurder kan kiezen tussen de automatische modus en handmatige modus met behulp van shift paddles.

Verzamelaars model - Geen speelgoed en niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar !

POCHER HK102

Verzending / Versand / Shipping
Pakketpost / Paketversand / Parcel post