Home     Lamborghini Huracan LP 610-4 - Rosso Mars (metallic red)
Lamborghini Huracan LP 610-4 - Rosso Mars (metallic red)

Lamborghini Huracan LP 610-4 - Rosso Mars (metallic red)


Lamborghini Huracan LP 610-4 - Rosso Mars (metallic red)


Pocher - Diecast Model Kit 1:8
Ga naar de onderkant van deze pagina voor prachtige maxi afbeeldingen.

Gratis verzending naar

Sommige delen van dit model dienen te worden gelijmd. Aanbevolen lijm is Hard Plastic Lijm van Bison. Verkrijgbaar bij de meeste Doe-Het-Zelf winkels en bouwmarkten.


€ 669.00


Vraag naar levertijd !


Artikelcode: POCHK105

  • Productinformatie
  • Ook leverbaar

    
 

 


Lamborghini Huracan LP 610-4 - Rosso Mars (metallic red) (schaal 1 : 8)Deze foto van de Lamborghini Huracan LP 610-4 - Rosso Mars van Pocher, is op de Speilwarenmesse in Nürnberg gemaakt door Bas Samsen van HobbyTime.
Ik ben hem zeer erkentelijk voor het mogen plaatsen van deze foto. Klik op de foto voor een maxi afbeelding.

Het origineel:
We hebben allemaal verschillende opvattingen over wat de toekomst ons zal brengen. Lamborghini had een vrij duidelijk beeld van wat de toekomst zou moeten zijn en creëerde de nieuwe Huracan. Als je een blik werpt op het technische specificatieblad van deze super auto kan je op het verkeerde been worden gezet en denken dat je de wensenlijst aan het lezen bent van een volgende generatie super-jachtvliegtuig; Hybride aluminium/carbon fiber chassis, aluminium en composiet materiaal voor buitenste schil, E-gear transmissie, 7 versnellingen Dual Clutch transmissie, volledige led verlichting, magneto-rheologische vering ... Klinkt dit niet als de toekomst?. De prestaties van de V10-motor (610 CV en 560 Nm) lijken er niet op dat je kijkt naar een Supercar uit het jaar 2015. Het gevoel dat dit model je geeft, zou zeer wel uit de volgende eeuw kunnen komen.

Pocher Kit:
Nadat Pocher met heel veel succes hun Aventador en de Aventador Roadster kits hebben gemaakt en deze modellen een aantal malen zijn bekroond door de vakpers, was de Lamborghini Huracan een uitdaging voor Pocher. Pocher is de uitdaging aangegaan en ze zijn er trots op deze nieuwe kit te presenteren en zijn er zeker van dat ze hun klanten hiermee een plezier doen.
De body is gemaakt van hoogwaardige metalen die-cast en is al van hoogwaardige lak voorzien. De kit is eenvoudig te bouwen. De 1:8 sportster kit bestaat uit meer dan 800 onderdelen gemaakt van een assortiment van materialen, waaronder metaal, rubber, textiel en hoogwaardige kunststof. Veel onderdelen zijn gewoon geschroefd. Natuurlijk, stuurinrichting, wielophanging en deur mechanismen zijn functioneel.

Verzamelaars model - Geen speelgoed en niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar !

POCHER HK105

click op de afbeelding voor een maxi afbeelding